MAÇ SONUÇLARI
BASKETBOLVOLEYBOL
HABERLERgeri >>
YAZ KAMPI TURNUVA + TATİL! SİZİ BEKLİYOR!
01/04/2016

BODRUM YAZ KAMPI

Teşvikiye spor kulübü olarak bu yıl 14.sünü organize edeceğimiz spor kampımızı 20-25 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. 
5 gece 6 gün sürecek bu macerada birbirinden yeni ve farklı aktiviteler  kampçılarımızı bekliyor olacak.

Takımdaşlığın ön planda tutulduğu kampımızda sporcularımız güne sabah sporuyla başlayıp gün içerisinde antrenmanlarını yaptıktan sonra ilgili branşta  hazırlık maçları ve turnuvalara katılarak performanslarını arttıracak, havuz  ve deniz saatlerinde eğlenerek, futbol, masa tenisi, tenis, dart, okçuluk, badminton, bowling gibi sporlarla tanışarak takım arkadaşlarıyla unutamayacağı maceralar yaşayacak.

Basketbol ve Voleybol branşlarındaki antrenmanlarımız otelin  kendi tesislerinde gerçekleştirilecektir.
Katılımcı diğer takımlarla  turnuva formatında maçlar yapılarak  sporcularımızın maç deneyimlerinin arttırılması  hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
 
Kamp için son başvuru tarihi 1 Mayıs 2016 Pazar günü olup  kontenjan sınırı olması sebebiyle başvurular öncelik sırasına göre değerlendirilecektir.
 
Kampa hareket nasıl olacak?
19 Haziran 2016 Pazar günü Teşvikiye Arena (Şişli E.M.L.) Spor salonumuz önünde buluşuyoruz.

 

Sportif turnuvalar

 
Bu Yıl  14.’sünü organize edeceğimiz spor kampımızda  çeşitli spor branşlarında turnuvalar düzenleyeceğiz.   Çocuklarımız böylelikle yeni spor branşlarıyla tanışacak,  yoğun geçen okul döneminin  yükünü üzerinden atarken keyifli bir tatil yaparak  yeni sezona  formda girme avantajı elde  edecek. Sporcularımızın gelişimlerini desteklemek, maç tecrübelerini arttırmak, takım  arkadaşlarını daha yakından tanımalarını sağlamak, yaşadığı şehirden uzakta deplasmanda  bu ortamı onlara yaşatmak ve deneyim sahibi olmalarını sağlayarak gelişimlerine pozitif katkı sağlayacak bu  kampta buluşmak  dileğiyle...

 

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

Bilindiği üzere kamplar çocukların aileleri yanlarında olmadan, kendi başlarına sosyalleşebilecekleri, birey olma yolunda ilerlemelerini, kendilerini , insanları ve çevreyi tanımalarını sağlayan çok önemli bir etkendir. Bu sayede sporcular tüm yaşıtlarıyla bir arada yaşayarak  takım halinde hareket etmeyi öğrenirler. Takım arkadaşlarıyla paylaşacakları bu zaman diliminde sporcular  birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bularak bu dostluğu saha içine de yansıtacaklardır.
 

 

KAMP YEMEKLERİ

Kamplardaki yemekler, sporcuların damak tatlarına ve günlük kalori ihtiyaçlarına göre hazırlanmış özel mönülerden oluşur. Kamp süresince yapılan aktiviteler sırasında kaybedilen kaloriler besin değeri yüksek gıdalar ile geri kazanılır. Günde 3 öğün açık büfe sunulan yemekler beş çayı, kek, kurabiye ikramı ve barbekü partileri ile renklendirilir.
 

 

KAMP VE ÖDÜLLER

 Kampa katılan tüm katılımcılarımıza katılım belgesi, turnuvaya katılım gösterip  ilk 3  sıralamaya giren takımlara ise  madalya ve kupa verilecektir.
 
Ayrıca düzenlenecek sportif yarışmalar ve animasyonlarda başarılı olan  sporcularımıza sürpriz ödüller!

 

KAMP FOTOĞRAFLARI

 
Kampta, eğitimler ve aktiviteler profesyonel makinelerle kayıt edilir. Çekilen fotoğraflar, kamp sonunda internet üzerinden www.tesvikiyeisk.com www.tesvikiyeisk.org isimli  web sitemiz ile   kulübümüzün facebook sayfasından  yayınlanır. Kampa katılan sporcularımıza  fotoğraf ve videolar CD formatında  ilave bir ücret talep edilmeden verilir.
 
 
 

KAMP KIYAFETLERİ

Kamp boyunca tüm antrenmanlarda kulübümüzün  antrenman t-shirt ve antrenman formaları kullanılacağından  tüm sporcularımızın kulübümüze ait eşofman takımları, çantaları, antrenman t-shirt ve antrenman formalarını, montlarını kampa getirmesi gerekmektedir.
Bunun yanısıra  bol miktarda çorap, spor ayakkabı, dizlik, terlik ve diğer kişisel kullanıma ait eşyalarını beraberinde getirmeleri gerekmektedir

 
 
 

ÜCRET VE ÖDEME

Gidiş dönüş ulaşım,  spor salonu kullanımı, 24 saat ultra herşey dahil otel    konsepti  bu ücrete dahildir.

Ücret ve ödeme  şekilleriyle ilgili detaylı bilgilendirme için T
0212 266 1903 ve  0 530 285 79 50  numaralı telefondan Halkli İlişkilerden Derya DALKILINÇ  ile iletişime geçebilirsiniz.
 

 
 
Teşvikiye de Bu Hafta
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız B Takım
Rakip: Kuzey ışıkları
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 16:00 Resneli
 
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız A Takım
Rakip: Merve Dalbeler
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 17:15 Resneli
 
19 KASIM 2023 PAZAR
Voleybol MİDİ Takım
Rakip: Robert B 
Sarıyer Spor Salonu 
Servis: 15:00 Resneli

22 KASIM 2023 ÇARŞAMBA 
Voleybol GENÇ Takım
Rakip: Robert
Sarıyer Spor Salonu
Servis: 18:00 Resneli
 
Bizi Takip Edin
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Teşvikiye Spor Kulübü
design