MAÇ SONUÇLARI
BASKETBOLVOLEYBOL
HAKKIMIZDA / KULÜP & YÖNETİM
Kulüp İsmi : TEŞVİKİYE SPOR KULÜBÜ
Başkan : ÖMER ERKAN ÖZGAL
Başkan Yardımcısı : EMRE SANCAKLI
Genel Koordinatör : GÖKAY KIZILTUĞ
Voleybol Şube Sor. : VOLKAN ŞİRİNOĞLU
Cimnastik Şube Sor. : FİLİZ VAROL
Kuruluş Tarihi : 2008
Renkler : KIRMIZI - BEYAZ - SİYAH

ÖMER ERKAN ÖZGAL - Başkan
 
 
EMRE SANCAKLI - Başkan Yardımcısı
 
 
GÖKAY KIZILTUĞ - Genel Koordinatör
İstanbul Sarıyer doğumludur. İlkokulu Lütfi Banat ilkokulunda, orta öğretimini Özel Cent Kolejinde, lise öğretimini ise Özel Selim Pars Kolejinde tamamladı.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bitirdi. Basketbola Darüşşafaka Spor
Kulübünde başladıktan sonra 6 sene aynı kulüpte oynadı.

Daha sonra sırayla İstanbul TED, Tekel, Beykoz ve Denizgücü takımlarının formalarını giydi.
2006-2010 yılları arasında Enka Okullarında görev yaptı. Şu anda Teşvikiye Spor Kulübü Genel
Koordinatörlüğü ve Teşvikiye Spor Kulübü Minik ve Küçük Takım Antrenörlüğü yapmaktadır.

 
 
VOLKAN ŞİRİNOĞLU - Voleybol Şube Sorumlusu  
03.12.1981 tarihinde İstanbul’da doğan Volkan ŞİRİNOĞLU spora 1990 yılında ENKA Spor Kulübünde Atletizmle başladı. Ardından iki yıl Basketbol oynayan ŞİRİNOĞLU aynı kulüp bünyesinde 2001 yılına kadar voleybol oynadı. 1996 ve 1997 yıllarında Yıldız Milli Takım kadrosunda yer aldı. Liseyi birincilikle bitiren ŞİRİNOĞLU Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan okul ikincisi olarak mezun oldu. Ardından yine Marmara Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Sporcu Sağlığı üzerine  Master yaptı. Master döneminde yapmış olduğu “Liseli Gençler Ve Spor Medyası” konulu çalışma Marmara Üniversitesi tarafından birinci seçildi. Yapmış olduğu  çalışmayı öğretmenlik   hayatında  uygulayarak Spor vasıtasıyla gençleri kazanma projesini gittiği her okulda uyguladı. Devlet okulları ve Özel okullarda öğretmenlik yaptı. ENKA Spor Kulübü Spor Okulları Koordinatör Yardımcılığı, Özel ENKA okullarında Voleybol Antrenörlüğü ve Eğitmenliği yaptı bu süre içinde takımca birçok birinciliğe imza attı. İstanbul Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğine, Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonuna, Atletizm Hakemleri Derneğine, TOMSFED ve Zekeriyaköy Tenis Kulübüne Üyelikleri vardır.

İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde  Öğretim görevlisi olarak Herkes İçin Spor ve Voleybol  Dersleri okutan Şirinoğlu aynı zamanda ulusal ve uluslararası formata sahip olan birçok spor organizasyonunda spor direktörlüğü yaptı. İstanbul Corporate Games, Sabancı Spor Oyunları, Doğuş Olimpiyatları, WİNGS Bosphorus sailing Fest, BMW Bosphorus Sailing Fest, PWA Windsurf Alaçatı Dünya Kupası ile 2010 Yılında Düzenlenen VOLVO ISAF Dünya Gençler Yelken Şampiyonası düzenledikleri organizasyonlardan birkaçı arasında yer almaktadır. Ulusal voleybol Hakemliği, Ulusal Plaj Voleybolu hakemliği ve Atletizm Hakemliği kokartına sahip olmakla birlikte, kısa bir süre Motor sporlarında Gözcü gözetmenlik yapmıştır. Sporda güç geliştirme uzmanlık belgesi ile sporcu sağlığı uzmanlık belgelerine de sahip olan ŞİRİNOĞLU birçok konuda spor eğitimi vermiş, panel ve konferanslar düzenleyerek sporcuların ve gençlerin spor ve yaşam konusunda doğru bireyler olarak gelişmelerine katkıda bulunmuştur. Şuan özel bir şirketin spor direktörlüğünü yapan Volkan ŞİRİNOĞLU 2009 yılı itibariyle Teşvikiye Spor Kulübünde voleybol şube sorumlusu  olarak çalışmalarına devam etmektedir.

 
 
FİLİZ VAROL - Cimnastik Şube Sorumlusu
1951 de Ayvalıkta doğdu. İlk Öğretimini Ayvalık'ta tamamladı.1965'te Bursa Kız İlk Öğretmen okulundan, 1974 de Atatürk Eğitim Enstitüsü Beden Eğitim Bölümünden mezun oldu.1978 de Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünde öğretim üyesi olarak görev aldı.
1986 da Cimnastik federasyonunda ve Ankara Yenişehir Spor kulübünde antrenörlük yaptı. Bu arada Ankara Üniversitesinde Ritmik Cimnastik dersleri verdi. Gerek yurt dışında gerek yurt içinde bir çok antrenörlük ve hakemlik seminerlerine katıldı, seminerler verdi.1986 da Ritmik Cimnastık,1996 da Sportif Ritmik Cimnastik adında 2 kitap yazdı. 25 kez milli takım antrenörlüğü yaptı. Yetiştirdiği Sporcular yurt içi ve yurt dışında birçok yarışmalarda milli takımı oluşturdu. Türk Ritmik Cimnastik tarihinde Balkan Şampiyonalarında ilk bronz madalyayı sporcusu kazandı.Cimnastik federasyonu Teknik Komitesinde görev aldı. Sporcuları, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Avusturya, Almanya, Fransa, Macaristan, Danimarka, Amerika, Kanada gibi ülkelerde Türkiye'yi temsil etti. Türkiye'de Sportif Ritmik Cimnastiğin başlamasında ve yayılmasında rol alan ilk Ritmik Cimnastik antrenörüdür. 2011 senesinden itibaren kulübümüzde görev almaktadır.

Teşvikiye de Bu Hafta
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız B Takım
Rakip: Kuzey ışıkları
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 16:00 Resneli
 
17 KASIM 2023 CUMA
Voleybol Yıldız A Takım
Rakip: Merve Dalbeler
Bahçelievler spor salonu 
Servis: 17:15 Resneli
 
19 KASIM 2023 PAZAR
Voleybol MİDİ Takım
Rakip: Robert B 
Sarıyer Spor Salonu 
Servis: 15:00 Resneli

22 KASIM 2023 ÇARŞAMBA 
Voleybol GENÇ Takım
Rakip: Robert
Sarıyer Spor Salonu
Servis: 18:00 Resneli
 
Bizi Takip Edin
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Teşvikiye Spor Kulübü
design